آشنایی با متریال میکروسمنت- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

پوشش میکروسمنت را بیشتر بشناسید

میکروسمنت چیست؟

یکی از متریالهایی که توی دو سه سال گذشته در ایران خیلی طرفدار پیدا کرده و خیلیا مشتاقن که بدونن چی هست و کاربردش چجوریه پوششیه به اسم میکروسمنت که توی این مطلب کاملا باهاش آشنا میشیم.

میکروسمنت یا به فارسی میکروسیمان که به نام‌های میکرو اسکرید، میکرو بتن یا میکرو تاپینگ نیز شناخته می‌شود. یکی از زیباترین پوشش‌های تزیینی مدرن و جدید و یک کامپوزیت معدنی-پلیمری با مشخصات منحصر بفرد میباشد. این متریال برای دوستداران بتن و سیمان به عنوان یک پوشش نهایی دکوراتیو بسیار جذاب و ایده آل است.

کاربرد میکروسمنت برای کف و دیوار - گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

این پوشش تزئینی متشکل از سیمان، رزین های پایه آب، مواد افزودنی و رنگدانه های معدنی است. میکروسمنت به دلیل چسبندگی زیاد می تواند روی بسیاری از سطوح عمودی و افقی را پوشش دهد. همچنین میتوان به صورت نازک روی کف، دیوارها و در برخی موارد نازک کاری در محیط‌ های مسکونی و تجاری استفاده کرد تا ظاهری بتنی ایجاد کند. این متریال به شکل پنل نیست و حالت ملات یا مایع دارد. و در هر محل متناسب با طرح و سلیقه طراح قابل اجرا میباشد. از اینرو طراحان توجه خاصی به این پوشش دارند.

چه جاهایی میتوان از میکروسمنت استفاده کرد؟

متریال میکروسیمان مستقیماً بر روی سطوح  کاشی، سرامیک کف، سنگ، گچ و بسیاری از مصالح دیگر قابل اجرا است. این پوشش با ضخامت تنها سه میلی متر بر روی سطوح مذکور به بازسازی سریع فضاها منجر می شود.

این پوشش پیشرفته، هم مناسب برای فضاهای بیرونی و هم فضاهای داخلی است. میکرو سیمان در سال ۲۰۱۵ بعنوان یکی از منحصربفرد ترین پوشش ها از نگاه معماران و طراحان داخلی انتخاب شد. پوششی پیوسته که می تواند روی کف، دیوار، پله، سقف، استخر و حتی مبلمان اجرا شود. یک گزینه عالی برای کسانی است که در پی ایجاد طرح بتنی یکپارچه بدون درز و بند کشی با قیمت مناسب و زیبا برای کف و دیوار هستند. اجرای آن دردسرهای بتن ریزی در محل را ندارد. همچنین بعد از مدتی دچار ترک و کرم خوردگی نمیشود. در عین حال حس لمس بتن را به شما منتقل میکند. میتواند یکدست یکرنگ یا دارای طرحی ابر و بادی باشد.

تطبیق پذیری میکروسمنت منجر به حضور روزافزون آن در نوسازی خانه های شخصی و در اماکن تجاری و سطوح بزرگتر مانند مراکز ورزشی، ساختمان های صنعتی، هتل ها و رستوران ها شده است.

کاربرد میکروسمنت برای کف و دیوار - گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

پوشش میکروسمنت طیف گسترده ای از امکانات و مصارف تزئینی را به شما ارائه می دهد. به خاطر بافت های مختلف (ضخیم، متوسط ​​یا نازک) و همینطور اجرای دستی، که توسط نیروهای انسانی به وسیله ماله های مخصوص انجام میگیرد. همین ویژگی ها این پوشش را منحصر به فرد و غیر قابل تکرار میکند. چون طرح نهایی هیچ دو پوششی یکسان نخواهد بود به همین علت این امکان را دارد تا با استفاده از این متریال به فضاها شخصیتی بی مانند بدهید. همچنین میکروسیمان دارای طیف گسترده ای از رنگ ها و فینیشینگ (پرداخت های نهایی) متفاوت است.

تنوع رنگ در متریال میکروسمنت- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

انواع میکروسمنت از لحاظ ساختاری و نوع استفاده:

استاندارد سنتی با ترکیب ریز سیمان های دو جزئی (سیمان و رزین) بدست می آید. این روش برای طراحانی که قصد دارند بافت هایی متفاوت ایجاد کنند، ایده آل است.

میکروسمنت دو جزئی سنتی استاندارد به افراد حرفه ای اجازه می دهد تا با مخلوط های خود بازی کنند و در نتیجه بیشترین تنوع را ایجاد کنند.

استحکام و تطبیق پذیری این روش باعث میشود که میکروسیمان دو جزئی را بتوان بر روی تعداد انواع سطوح، هم افقی و هم عمودی و هم در داخل و هم در خارج از ساختمان اجرا کرد. جای تعجب نیست که این مصالح یکی از پوشش‌هایی است که بیشترین تقاضا را برای ساخت و ساز دارد.

تنوع بافت میکروسمنت- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

دو جزئی (سیمان و رزین) استاندارد – Microbase

این نوع میکروسمنت هم در کف و هم روی دیوار قابل استفاده است. این پوشش به دلیل استحکام، تطبیق پذیری و ظرفیت ایجاد بافت های بی نظیر بسیار شاخص میباشد. و ایده آل برای طراحانی است که قصد دارند بافت هایی با شخصیت خاص خود ایجاد کند.

میکروسمنت دو جزئی سنتی استاندارد به افراد حرفه ای اجازه می دهد تا با مخلوط های خود بازی کنند و با ایجاد تنوع در رنگ و ظاهر نهایی پوشش بیشترین بهره را از این مصالح ببرند.

دو جزئی (سیمان و رزین) استاندارد – Microfino

میکروسمنت استاندارد میکروفینو یک میکروسیمان سنتی دو جزئی برای تکمیل سطوح عمودی و غیرقابل تردد است. این محصول یک پوشش تزئینی عالی برای پوشش دیوارها، نماها یا مبلمان است. پس از اجرا، پوششی ابریشمی و صاف در هنگام لمس ایجاد می کند. علاوه بر این، توانایی آن در دستیابی به واتر مارک شخصی ارزش تزئینی بالایی به آن می بخشد.

از نظر زیبایی شناختی، این روکش سیمانی دو جزئی سنتی شبیه به گچ آهکی است اما با پرداخت نهایی بسیار طبیعی تر بنظر میرسد.

دو جزئی (سیمان و رزین) استاندارد – Microdeck

میکروسمنت استاندارد میکرودک یک میکروسیمان دو جزئی سنتی برای مرحله فینیشینگ (پرداخت نهایی) است. به ویژه برای پوشش کف داخلی مناسب بوده و همانند روکشی تزئینی که می تواند در کف، پله ها و کف حمام استفاده شود.

همچنین می توان از آن بر روی دیوار، دستشویی، میز کار و نما بدون هیچ مشکلی استفاده کرد. این پوشش به اتاق ها ظاهری طبیعی و ظریف می بخشد.

این میکروسمنت دو جزئی سنتی با بافتی با دانه های متوسط، اثر آب کمتری نسبت به استاندارد میکروفینو دارد. از نظر زیبایی شناسی شبیه بتن صیقلی است اما با تمام مزایای میکروسیمان.

دو جزئی (سیمان و رزین) استاندارد – Microstone

میکروسمنت استاندارد میکرو استون به دلیل مقاومت عالی در برابر سایش و ویژگی عدم لغزش آن برای فضای خارجی ساختمان ایده آل است.

نمای سنگ طبیعی و رنگ یکنواخت این پوشش به متخصص این امکان را می دهد که محیط های طبیعی با شخصیت فراوان در تراس ها، بالکن ها، ایوان ها و حتی نماها ایجاد کند.

دو جزئی نامحدود – Unlimited

میکروسمنت دو جزیی نامحدود، میکروسیمان دو جزئی جدیدی است. این نوع به لطف فرمول نو آورانه آن به طور قابل توجهی کارایی مواد و مقاومت مکانیکی نهایی آن بهبود یافته است. این میکروسیمان دو جزئی که روکش نهایی تزئینی آن بسیار صاف تر و صیقلی تر از نوع استاندارد است. همچنین می تواند مقاومت فوق العاده ای در برابر سایش در مناطق پر تردد داشته باشد. همچنین اثر سوختگی ناشی از ماله فولادی را کاهش می دهد.

تک جزئی (سیمان + آب) – Evolution

ساده سازی مخلوط ها درصد خطاهای آینده را کاهش می دهد. با میکروسمنت اووُلوشِن، اختلاط و آماده سازی ساده شده و در نتیجه خطاهای احتمالی کاهش می یابد. علاوه بر این، امکان کاهش هزینه های حمل و نقل را نیز فراهم می کند. کارایی خوب میکروسمنت استاندارد را حفظ می کند. مقاومت مکانیکی بسیار خوب و کارایی عالی مواد از مزایای این نوع از میکروسمنت (اوولوشن) میباشد.

دوجزئی آتلانتیک – Aquacement

این نوع از میکروسمنت مناسب برای استخرهای شنا و سایر سطوح در تماس دائمی با آب است. یک میکروسمنت دو جزئی که پوششی ضد لغزش را در مناطقی که مستعد لغزش هستند مانند تاج و قسمت بیرونی اطراف حوضچه و استخر را ارائه می دهد.

میکروسیمان آماده مصرف

میکروسمنت آماده سرعت اجرای بالا را تضمین می کند. با استفاده از این پوشش نه تنها زمان صرف شده در ساختمان کاهش می یابد، بلکه پرداخت نهایی کار نیز طبیعی است.

میکروسمنت اپوکسی صنعتی (خشک + رزین اپوکسی)

این نوع میکروسمنت یک پوشش صنعتی است که در پایان کار پرداخت نهایی تزئینی قابل قبولی دارد و مقاومت مکانیکی، سختی و نفوذ ناپذیری آن افزایش یافته است. این نوع از میکروسمنت در رنگهای متنوعی قابل ارائه است.

میکروسمنت دو جزئی تادلاکت

یک پوشش معدنی برای تزئینات بلند روی دیوارها و کف است. این نوع از میکروسمنت دو جزئی بر پایه آهک بوده و در رنگهای متوعی به بازار ارائه میشوند و به خاطر پرداخت نهایی دست ساز و مقاومت مکانیکی عالی خود متمایز است.

کاربرد میکروسمنت در کف- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین
میکروسمنت براق در کف- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین
میکروسمنت مات در کف- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

مزایای استفاده از میکروسمنت:

میکروسمنت بسیار بادوام و مقاوم و سازگار با محیط زیست است. بر خلاف سایر پوشش ها، میکروسیمان به عنوان یک ماده بسیار بادوام که ترک نمی خورد شناخته می شود. خواص آن با گذشت زمان از بین نمی رود و همچنان پوششی است که در برابر سایش در مکان های پر تردد، ضربه، خط و خش و نور خورشید و بسیاری موارد دیگر بسیار مقاوم است.

تنوع رنگ در متریال میکروسمنت- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین
تنوع رنگ در متریال میکروسمنت- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین
رنگ- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

به طور خلاصه از مزایای میکروسمنت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پرداخت های نهایی تزئینی متنوع
  • ایجاد سطحی بدون درز و یکپارچه
  • استفاده آن بر روی کف، دیوار، سقف، استخر و مبلمان.
  • استفاده در فضاهای داخلی و خارجی
  • دسترسی به طیف گسترده ای از رنگ ها و بافت ها
  • چسبندگی بالا و پیوند بالا به تمامی سطوح. سازگار با کاشی، سنگ، ظروف سنگی، گچ برگ (کناف)، بتن، سیمان، گچ نرمه و …
  • مقاومت در برابر سایش، ضربه، خط و خش و محصولات شیمیایی.
  • پوششی با خاصیت ضدآب (البته میکروسمنت به خودی خود ضدآب نیست، اما اگر از درزگیر مخصوص به عنوان روکش استفاده شود و میکروسمنت روی دستشویی، سینی دوش، وان حمام یا مناطق مرطوب استفاده شود، می تواند ضد آب باشد)
  • ضد لغزش، بسته به نوع پرداخت.
  • اجرای سریع و آسان و بدون نیاز به تجهیزات و ماشین آلات سنگین
  • ضخامت پوشش 2 الی 3 میلی متر است، بنابراین بر بار سازه ای ساختمان تأثیر نمی گذارد.
  • محصول 100% سازگار با محیط زیست.
  • نگهداری و تمیز کردن آسان؛ با آب و صابون با PH خنثی
  • ضد میکروب و آنتی باکتریال.

اجرا در سرویس و حمام- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

نحوه اجرای میکروسمنت؟

پوشش میکروسمنت در چند مرحله اصلی اجرا و فراهم می‌شود که شامل:

  1. زیرسازی سطح باید دارای مقاومت، تمیز و با رطوبت حداکثر %۵ باشد. برای آماده سازی سطح، دو دست میکرو بیس به همراه مش بندی فایبرگلاس انجام می‌گیرد.
  2. سپس در دو مرحله، لایه نهایی که ترکیبی از بافت و رنگ دلخواه بوده و حاوی افزودنی هایی جهت بهبود خواص مکانیکی، شیمیایی و … است، انجام می‌شود.
  3. در پایان، برای محافظت از پوشش لایه نهایی در برابر سایش و رطوبت، یک لایه لاک شفاف رزینی بر روی سطح اجرا میگردد.
استفاده در محیط اداری- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

فینیشینگ ( پرداخت نهایی ) میکروسمنت

تفاوت پرداخت نهایی میکروسمنت به بافت ها و لاک ها یا سیلرهای مورد استفاده بستگی دارد. زیرا این دو عنصر هستند که ظاهر و فینیش نهایی میکروسمنت ها را تعیین می کنند. از آنجایی که میکروسمنت یک ماده متخلخل است، برای محافظت از آن در برابر کثیفی و ضد آب کردن سطح مورد پوشش، لازم است از لاک یا سیلر استفاده شود.

انواع پرداخت نهایی میکروسمنت:

روکش مات میکروسمنت- Matte

ظاهری بسیار طبیعی به روکش میکروسیمانی می دهد. اما تن رنگ آن را کمی کدر می کند.

روکش فوق العاده مات میکروسمنت-SuperMatte

ایده آل برای زمانی که به دنبال یک روکش کاملا مات، بدون هیچ درخششی هستید.

روکش ساتن میکروسمنت

چیزی بین روکش مات و روکش براق میباشد. این پرداخت یکی از محبوب ترین ها است زیرا ظاهری مدرن برای سطح کار ایجاد میکند.

میکروسمنت با روکش براق

رنگ نهایی را تقویت و زنده می کند. اثر به دست آمده صیقلی و چیزی همانند سنگ مرمر است.

میکروسمنت مات بدون لغزش

روکش مات اما با شرایط عدم لغزش. برای دستیابی به آن باید از لاک پلی اورتان ضد لغزش یا درزگیر  Topsealer  استفاده شود.

استفاده در دکوراسیون- گروه طراحی معماری و مهندسی آس دیزاین

هزینه اجرای پوشش میکروسمنت

قیمت هر مترمربع پوشش میکروسمنت به عوامل مختلفی مانند هزینه های مرتبط با تامین مواد، اجرای حرفه ای این پوشش، سختی و کیفیت کار بستگی دارد.

نکاتی که میتواند روی هزینه نهایی تاثیر گذار باشند عبارتند از:

  1. اجرا روی کف یا دیوارهایی که روی سطح درز و ناصافی وجود داشته باشد. مانند سطوح کاشی و موزاییک. اگر این سطوح نیازمند تعمیر باشند، حتما باید قبل از شروع به کار مشکل رفع شود. زیرا به دلیل افزایش مصرف مواد و مصالح هزینه تمام شده افزایش می یابد.
  2. سطوحی مانند پله ها یا سطوح پر از لبه و گوشه از مکان هایی هستند که در حین اجرا دست گیر خواهند بود. لذا اجرای میکروسمنت این مکان ها بر هزینه نهایی تاثیر گذار است.
  3. استفاده از رنگ های مختلف در یک محیط، زمان انجام کار را افزایش می دهد.
  4. جنس و برند میکروسمنتی که انتخاب می‌کنید در هزینه نهایی تاثیر دارد.
  5. در نهایت متراژ کار تاثیر زیادی روی قیمت نهایی دارد. بدیهی است هر چقدر سطح بزرگتر باشد، به متریال بیشتری نیاز است، در نتیجه هزینه کار بیشتر خواهد شد.

جالب بود، ستاره میدم.
4.5 ستاره از تعداد 13 امتیاز

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *