various-interior-designs-pictures-idea

آشنایی با 16 سبک مطرح طراحی دکوراسیون داخلی

راه رسیدن به یک طراحی موزون و ایجاد هارمونی در فضا و خانه رویایی، گاهی طولانی، پیچ در پیچ و گیج کننده است. در مسیر دستیابی به طراحی و دکوراسیون داخلی مناسب، چالش قابل توجهی که بسیاری از مراجعین ما با آن روبرو هستند، عدم شناخت کافی از سبکهای طراحی و یا نبود واژگان برای توصیف و تعریف سبک طراحی داخلی شخصی آنهاست. یک گام صحیح برای شروع یک پروژه طراحی داخلی، آشنایی اولیه با سبک ها و تفاوت آنها با یکدیگر است. به همین منظور در این مطلب 16 سبک مطرح طراحی و دکوراسیون داخلی در ایران را معرفی کرده و به توضیح مختصری از هر کدام پرداخته ایم.

سبک در دکوراسیون داخلی واقعا چیست؟

آیا سبک به طور طبیعی ایجاد می شود، یا با پیروی از دستورالعمل ها به آن دست پیدا میکنیم؟
سبک در طراحی داخلی و دکوراسیون می تواند معانی متعددی داشته باشد. اما به طور کلی سبک، به قابلیت ایجاد فضای داخلی مطبوع، با ایجاد هماهنگی، تعادل، راحتی، کاربرد، زیبایی چشم نواز و خلاقیت در فضا گفته می شود.
بنابراین به طور خلاصه، سبک توسط شخصیت و اشتیاق و انتظارات ما، همراه با توانایی به حداکثر رساندن پتانسیل فضای داخلی، با استفاده از تمام مهارت ها، دانش و ابزار موجود ایجاد میشود.
برای اینکه سردرگم نشوید و بدانید از کدام سبک طراحی داخلی و دکوراسیون خانه و محل کار میخواهید استفاده کنید در ابتدا باید به خودتان رجوع کرده و تکلیفتان را با خواسته ها و بخش هنری درونتان روشن کنید. همه سبکها زیبایی ها و خصوصیات خاص خود را دارند موضوعی که باید در اجرای دکوراسیون مورد نظر خود به آن توجه داشته باشید، این است که چطور به بهترین نحو آن را اجرا کنید.
برای این که با توجه به سلیقه خود، از بین سبکهای رایج طراحی داخلی و دکوراسیون، مناسب ترین را انتخاب کنید، شما را با مهم ترین ویژگی های هر یک آشنا خواهیم کرد.

طراحی داخلی و دکوراسیون سبک کلاسیک / Classic Traditional

سبک دکوراسیون کلاسیک یا سبک سنتی اروپایی، سبکی غنی، گسترده، با جزئیات و ریزه کاری های فراوان، که از طراحی یونانی و رومی تاثیر گرفته است. این سبک طراحی داخلی و دکوراسیون منزل از سبک‌های پرطرفدار در ایران است. در دکوراسیون کلاسیک، تجمل و ایجاد فضای اشرافی و مجلل حرف اول را می زند.
اساس طراحی داخلی و دکوراسیون سبک کلاسیک بر پایه نظم، تعادل و هماهنگی کامل بنا شده. ظاهر سبک دکوراسیون کلاسیک با الهام از گذشته حس آشنایی را برای افراد تداعی می کند. هدف سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک، جدای از آسایش در منزل، توجه به جزئیات ظریف و تمرکز بر زیبایی حتی فراتر از کارآیی و اصل قرارگیری همه چیز در جای خود به شیوه ای درست است. ایجاد تقارن از اصول مهم طراحی در این سبک می باشد.
در طراحی داخلی به سبک کلاسیک استفاده از اشیاء عتیقه، پرده ژاکارد و ملیله، مخمل و ساتن والاندار در چند لایه، مبلمان استیل و وسایل خراطی شده، کاغذ دیواریهای سلطنتی، فرش های طرح شرقی، تابلوهای نفیس با قاب های منبت کاری شده و پر گل بسیار رایج است.
همچنین در طراحی داخلی خانه های کلاسیک غالباً از چوب تیره، پالت های رنگی غنی و انواع مختلفی از بافت ها و خطوط منحنی استفاده می شود. مبلمان دارای جزئیات و پارچه های زیبا و تزئین شده ای مانند مخمل ، ابریشم و … هستند که ممکن است شامل انواع الگوها و بافت ها باشد. از محبوبترین سبکهای کلاسیک، سبک کلاسیک فرانسوی را میتوان برشمرد.

  • با کلیک بر روی دکمه Play  نمونه هایی از سبک دکوراسیون کلاسیک را مشاهده کنید.
پخش ویدیو

طراحی داخلی کلاسیک فرانسوی

این سبک در قرن ۱۸ میلادی پدیدار شد، و از آن زمان تا به حال، نه تنها قلب ساکنین فرانسه را تسخیر کرد، بلکه در نقاط دیگر جهان نیز محبوبیت پیدا کرد. سبک کلاسیک فرانسوی در طراحی و دکوراسیون داخلی به طیف رنگی که در فضا استفاده می شود بستگی دارد. استفاده از رنگ صورتی روشن و بنفش یاسی در ترکیب سبز و نقره‌ای بسیار معمول می باشد. در حالی که پوشش کف فضا شامل استفاده از متریال های متنوع و در عین حال منحصر به فرد می باشد. استفاده از نقوش مصری، شیرها، هیروگلیف ها، نخل ها، گریفین های بالدار، کبرا و اسفنکس نیز رایج است.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون نئوکلاسیک / Neoclassic

جنبش نئو کلاسیک در فرانسه و انگلیس در اواسط دهه 1700 گسترش یافت. مانند بیشتر جنبشها، این سبک فریادی بر علیه سبک قبلی بود. با وجود این که سبک نئوکلاسیک در گروه سبک کلاسیک قرار دارد، اما تلفیقی از سبک مدرن نیز در آن به چشم می ‎خورد. میتوان گفت سبک طراحی داخلی و دکوراسیون نئوکلاسیک، ترکیبی از تمایلات سبک مدرن با ویژگی های کلاسیک است.
وجود برخی از ویژگی های کاملا کلاسیک در فضای داخلی مثل: قالب های گچبری، آینه ها و الگوهای کلاسیک از ویژگی های ضروری نئوکلاسیسم به حساب می آید. خطوط روشن و هندسه ساده در این سبک اهمیت بیشتری پیدا کردند. طراحی در رنگ های محدود و طبیعی این سبک شامل استفاده از ترکیب رنگهای طبیعی بدون سایه روشن و براق است.
سفید، بژ، خاکستری، سایه های قهوه ای، ماسه ای و ترکیبی از همه این رنگها مورد استفاده است. معمولا سقف ها به طور یکدست به رنگ سفید هستند و گچ کاری ساده ای در آن ها به کار میرود.
زیاده روی در استفاده از مبلمان با تزئینات زیاد، گل و وسایل تزئینی، جایی در این سبک ندارد. به ندرت می توان خانه کوچکی را به سبک طراحی داخلی و دکوراسیون نئو کلاسیک مشاهده کرد. اگر چه این سبک از لحاظ بصری نسبت به سبک پر زرق و برق کلاسیک ساده‌تر است اما هنوز هم یک سبک غنی، لوکس و قابل احترام با دکوراسیون گران قیمت و بسیار رسمی است.

 سبک دکوراسیون نئوکلاسیک در خانه های بزرگ با سقف بلند بهتر به نظر می رسد. با این حال، شما می توانید عناصری را به خانه های کوچکتر امروزی وارد کنید. سبک نئوکلاسیک تمام ویژگی های اصلی سبک کلاسیک را دارد ولی خیلی بهتر از سبک دکوراسیون کلاسیک با واقعیت خانه ها و آپارتمان های مدرن و امروزی سازگار است.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون آرت دکو / Arts Decorative

طراحی دکوراسیون داخلی آرت دکو یا کلاسیک مدرن یکی از سبک های برجسته، در اوایل قرن بیستم پس از جنگ جهانی اول در اروپا، به ویژه پاریس آغاز شد. آرت دکو بسیاری از تأثیرات سبک کلاسیک سنتی غربی را به اشکال هندسی ساده تر و استفاده از تکنیک ها و مواد مدرن تبدیل کرد.
می خواهید در عین به روز بودن در دامان تجمل زندگی کنید؟ پس شما عاشق آرت دکو هستید!
این سبک فضایی ظریف و پر زرق و برق ایجاد میکند. در طراحی داخلی و دکوراسیون سبک آرت دکو، بیشتر اشکال هندسی و زاویه ای و فرم های زیگ زاگ خودنمایی میکنند. از آنجا که سفر در این دوره محبوب بود، بسیاری از قطعات طراحی برون مرزی در خانه ها ظاهر شد. سافاری های آفریقایی محبوب بودند و پوست حیوانات، عاج، لاک پشت و مادر مروارید در خانه ظاهر شد. نقوش مصری مانند ابوالهول و اهرام نیز محبوب بودند.
مواد مورد استفاده در این سبک شامل کروم، شیشه، پارچه های براق، آینه و کاشی های آینه ای است. تضادهای نمایشی نیز شایع و چوب و لاک سیاه بسیار صیقلی را با ساتن و پوست مخلوط میکنند.
رنگهای مورد استفاده در سبک آرت دکو ترکیب های فوق العاده و متضادی را تشکیل میدهند: رنگ سیاه، کروم و سفید، زرد، قرمز برای راهروها و محل زندگی.
برای اتاق خواب ها: کرم، بژ، سبز کم رنگ ارجح است. فرش هایی با طرح هندسی ، پوست پلنگ مصنوعی و کف های صیقلی استفاده میشود. نقوش طبیعی، طلوع آفتاب و گل محبوب بوده و پارچه ها در طرح ساده یا هندسی و برجستگی های اضافه شده با کوسن ها در بلوک های رنگی مناسب بهترین گزینه هستند.

  • با کلیک بر روی دکمه Play نمونه هایی از سبک دکوراسیون آرت دکو را مشاهده کنید.
پخش ویدیو

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن / Modern

سبک مدرن یک اصطلاح گسترده است که به طور معمول به طراحی داخلی فضایی با خطوط تمیز و واضح، بکارگیری یک پالت رنگی ساده و خنثی، استفاده از موادی که می تواند شامل فلز، شیشه و فولاد باشد اشاره دارد. سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن بر خلاف سبک های قدیمی تر از خود، از تجمل و استفاده بیش از حد جزئیات دوری می کند.
یكی از باورهای اصلی جنبش طراحی مدرن، ایده “فرم تابع عملکرد” است. به عبارت دیگر، طراحی کلیه مبلمان و اشیا دکوراتیو و تزئینی باید هدف مورد نظر آن را منعکس کند و اگر یک مبلمان، دکوراسیون یا تزئینات، کاربرد عملی نداشته باشد، می توان آن را حذف کرد.
طراحی مدرن در هر عنصر، از جمله مبلمان، حس سادگی را به همراه دارد. تعریفی که معمولاً برای توصیف سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن استفاده می شود سبکی ساده و بدون تزئین است که درهم ریختگی یا لوازم جانبی زیاد، در آن وجود ندارد.
سبک مدرن، یک گزینه مناسب برای کسانی است که پلان های باز و فضاهای ساده و بدون سر و صدا با خطوط تمیز و فاقد تزئینات شلوغ را دوست دارند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون معاصر / Contemporary

سبک طراحی مدرن و سبک طراحی معاصر دو سبکی هستند که اغلب به جای هم استفاده می شوند، در واقع سبک معاصر با سبک مدرن متفاوت است. اساس طراحی دکوراسیون سبک معاصر بر پایه اینجا و اکنون بنا نهاده شده است. سبک طراحی داخلی معاصر در دوره خاصی متولد نشده، با زمان تغییر می کند، همواره در حال تکامل است همچنین می تواند عناصر مدرن را در خود جای دهد.
تفاوت اصلی در تفکیک سبک طراحی مدرن و معاصر این است که، مدرن تفسیری دقیق از طراحی است که از قرن 20 آغاز شد. از طرف دیگر، سبک معاصر سیال تر است به عنوان مثال، سبک معاصر ممکن است شامل خطوط منحنی باشد، در حالی که طراحی مدرن چنین نیست. لوازم و قطعات در طراحی سبک معاصر ممکن است به سادگی تزئینی باشند، در حالی که لوازم مدرن باید عملکردی باشند.
در حال حاضر سبک دکوراسیون داخلی معاصر برای کسانی که دوست دارند از روند فعلی دکوراسیون و تزئینات آگاه باشند، و تمایل دارند متناسب با بودجه و زمان تغییر کنند، همچنین کسانی که تضادهای شدید و خطوط منحنی را که اغلب در طراحی معاصر یافت می شوند را دوست دارند مناسب است. در واقع سبک طراحی داخلی معاصر برای کسانی است که فرم ظاهری و تزئینات را از عملکرد مهمتر می دانند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مینیمال / Minimalist

سبک طراحی داخلی مینیمال، مفاهیم طراحی مدرن را در بر دارد ولی شامل سادگی بیشتری است. کسانی هستند که سبک زندگی پر سر و صدای و تزئینات فراوان را ترجیح می دهند ،ممکن است این سبک در نظر آنها بی روح و سرد باشد، سبک طراحی داخلی مینیمال، مخصوص اشخاصی است که فضاهای مرتب و تمیز و عاری از تزئینات و زواید غیر ضروری را دوست دارند. سبک طراحی مینیمالیستی می تواند به فرد احساس آرامش، سکوت، هماهنگی و زیبایی دهد.
پالت های تک رنگ و رنگها خنثی و طبیعی هستند. مبلمان بسیار ساده بوده، و هیچ چیز در لوازم جانبی یا دکوراسیون بیش از حد و پر زرق و برق نیست. مینیمالیسم در نهایت با حس عملکرد و خطوط فوق العاده تمیز تعریف می شود. در سبک طراحی مینیمالیستی همه چیز متعادل و کمینه گراست.

 

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن نیمه قرن 20 / Mid-Century Modern

همان طور که از نام سبک دکوراسیون داخلی مدرن نیمه قرن 20 پیداست، استفاده از این سبک، از اواسط قرن بیست میلادی و بعد از جنگ جهانی دوم رایج شده است. سبک مدرن نیمه قرن 20 بازگشت به سبک طراحی اواسط دهه 1900 – 1950 و 60 است.
حس سبک مدرن و همچنین برخی عناصر از مینیمالیسم در سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مدرن نیمه قرن 20 وجود دارد.
عملکرد اشیا یا “بدون سر و صدا” بودن فضا، موضوع اصلی برای طراحی سبک مدرن نیمه قرن 20 بود. این سبک به استفاده از طرح و نقش های انتزاعی و نامتقارن در دکوراسیون منازل معروف است. اشکال طبیعی یا ارگانیک مانند صندلی “تخم مرغی شکل” از ابداعات این سبک میباشد.
سادگی از ویژگی های اصلی این سبک بوده ولی با این حال، در آن استفاده از عناصر سبک های قدیمی و سنتی نیز کاربرد دارد. ارتباط درون و بیرون خانه، پنجره های بلند، وسایل ساده با خطوط تمیز و یک پالت رنگی خنثی به عنوان رنگ غالب و رنگ های زنده و جسورانه، به عنوان رنگ دکوریجات و برخی وسایل خاص، فضای سبک مدرن نیمه قرن 20 را تکمیل می کنند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون سنتی ایرانی / Traditional Persian

طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی به سبک ایرانی، یکی از محبوب ترین سبک های طراحی داخلی و دکوراسیون برای ایرانیهاست. بسیاری این سبک را به خاطر خلوص، سادگی، آرامش و راحتی غیر قابل وصف آن، در منازلشان استفاده می کنند. از ویژگیهای اصلی سبک طراحی داخلی سنتی ایرانی می توان به استفاده زیاد از متریال، الگوها و طرح های الهام گرفته از طبیعت اشاره کرد.
تناسبات فضا، به کار گیری منطق و حکمت در معماری داخلی و خارجی فضا، رعایت محاسبات دقیق فنی، فرم ها و پوشش های مناسب، تزیینات گوناگون و متعدد، استفاده از اشکال منظم هندسی از دیگر نشانه های اصلی این سبک به شمار می روند که همه و همه در عین سادگی در کنار هم باعث خلق فضایی با شکوه میشوند. بد نیست بدانید که فرش ایرانی نقطه کانونی و مرکزی این نوع دکوراسیون است و حتما باید از آن در طراحی داخلی و دکوراسیون خانه استفاده کرد.
همچنین در چیدمان و طراحی دکوراسیون به سبک ایرانی، امروزه اغلب مبل های کلاسیک به جای سنت نشستن بروی زمین و یا تخت های چوبی بزرگ به همراه بالشتک های بزرگ، پشتی و مخده، ظروف سفالی، صندوقچه، قاب های خطاطی شده، گیلاس های شاه عباسی، ترمه و گلیم، آینه کاری و گچبری و … کاربرد دارد.
ناگفته نماند که استفاده از رنگ قرمز لاکی در کنار رنگ آبی لاجوردی و فیروزه ای نیز بسیار در طراحی دکوراسیون سنتی ایرانی به چشم می خورد.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون صنعتی / Industrial

سبک طراحی صنعتی به اوایل قرن بیستم باز می گردد. در این زمان با پایان یافتن انقلاب صنعتی دوم، کارخانه های اروپای غربی تعطیل شدند و محل تولید محصولات خود را به کشورهایی با نیروی کار ارزان تر انتقال دادند. در نتیجه بسیاری از این ساختمان ها متروکه شدند. اما سال ها بعد با افزایش وسعت شهرها و افزایش جمعیت، نیاز به فضای سکونت بیشتر شد. بنابراین بسیاری از این کارخانه های متروکه به مناطق مسکونی تبدیل شدند و از آن زمان استفاده از سبک طراحی داخلی و دکوراسیون صنعتی رواج پیدا کرد.
سبک دکوراسیون داخلی صنعتی پر طرفدار همانطور که از نامش پیداست، حسی از فضای یک انبار یا یک زیر شیروانی شهری را القاء میکند. در بسیاری از عناصر مورد استفاده در دکوراسیون صنعتی احساس خام بودن یا ناتمامی وجود دارد و دیدن آجر، لوله های داکت و چوب و بتن در معرض دید و به صورت روکار غیرمعمول نیست.
یک خانه نمادین با مضمون طراحی داخلی و دکوراسیون صنعتی، یک زیر شیروانی بازسازی شده برگرفته از فضای یک کارخانه صنعتی است.
در این سبک از طراحی داخلی به فضایی با سقف های بلند، الوارهای قدیمی و وسایل روشنایی آویز فلزی با مبلمان کاربردی و پراکنده فکر کنید. ممکن است یک یا دو قطعه از هنر انتزاعی یا عکاسی نیز در آن وجود داشته باشد. در دکوراسیون صنعتی بر خلاف دیگر سبک های مدرن و امروزی ظرافت دیده نمی شود و وسایل قدیمی و بازیافتی در دکوراسیون آن کاربرد دارد.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون اسکاندیناوی / Scandinavian

نور وسیع و طبیعی، لوازم کمتر و مبلمان کاربردی ساده از ویژگی های طرح های دکوراسیون اسکاندیناوی است. سبک طراحی داخلی اسکاندیناوی، در واقع ادای احترام به سادگی در زندگی است. این سبک چهره‌ای مینیمالیستی دارد و بیشتر مردم آن را سبک ایکیا می‌نامند.
استفاده از متریال سنتزی و ارگانیک هر دو در این نوع دکوراسیون مشهود است. طراحی مبلمان اسکاندیناوی اغلب مانند یک اثر هنری ساده و بی پیرایه است. در مبلمان این سبک جنبه عملکرد همراه با طراحی جالب وجود دارد که تأثیر گرفته از مجسمه سازی است.
سایر ویژگی های سبک طراحی داخلی و دکوراسیون اسکاندیناوی، شامل استفاده از پالت رنگی کاملاً سفید و ترکیب عناصر طبیعی مانند چوب، پلاستیک های روشن و کف آلومینیوم، استیل و تخته های عریض لعاب دار است. معماری و طراحی دکوراسیون اسکاندیناوی شامل رنگهای روشن و خنثی است. فضای باز و پنجره های بزرگ به معنای به حداکثر رساندن نور در فضا هستند.
همچنین تمرکز بر روی خطوط تمیز و مواد طبیعی برای ایجاد حس سادگی و راحتی است. اگر رنگ های مختلفی در آن وجود داشته باشد، اغلب به دلیل ایجاد حس هنری، استفاده از الیاف طبیعی یا خز، یا در یک تکه مبلمان است.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون بوهمیایی / Bohemian

سبک بوهمیان یا کولی، یک سبک محبوب برای مد و طراحی داخلی خانه است. خانه های بوهمیایی ممکن است شامل مبلمان وینتج* و همچنین وسایل روشنایی، منسوجات و فرشهایی از کل جهان، نمایش مجموعه ها و تزئیناتی که از منابع بسیار متنوعی از جمله بازارهای محلی و یا خرید در هنگام مسافرت یافت می شود.
در طراحی دکوراسیون داخلی سبک بوهمیان می‌توان به استفاده از گلیم‌های رنگارنگ، کوسن‌های متعدد و شاد، مبلمان راحتی، مبل‌های پاف و تشک‌های فراوان، درختچه‌های بزرگ و تابلوهای متعدد در رنگ‌های متنوع، میزهای فلزی و چوب اشاره‌ کرد. نکته اصلی در این سبک این است که یک چهره شلخته! اما زیبا در طراحی داخلی را میشود ارائه داد.
این سبک می تواند یک لوستر فوق العاده پر زرق و برق داشته باشد که همراه با یک فرش قدیمی و یک صندلی از سبک طراحی نیمه قرن 20 ترکیب شده است. در سبک دکوراسیون بوهمیایی، یک نگرش “رها از قید و بند” وجود دارد که در آن هر چیزی هر جوری که دوست داشته باشید پیش می رود.

*(وینتیج به آثاری گفته می شود که مختص به زمان خاص یا فرد یا مارک خاصی باشد و از دوره انتشار آن وسیله گذشته باشد، در صورتی که آن شی در زمان گذشته بسیار باب شده و مورد استفاده و توجه همگان قرار گرفته باشد و مجدد در زمانی غیر از زمان خاص آن شی مورد استفاده قرار بگیرد، وینتیج محسوب می شود.)

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون روستایی / Rustic

در طراحی داخلی و دکوراسیون روستایی یا روستیک که ریشه آن در پروانس فرانسه شکل گرفته است، با الهام از طبیعت، از عناصر خام و اغلب ناتمام از جمله چوب و سنگ استفاده می شود. این سبک یک حالت گذر از سنت به مدرنیته را به نمایش می‌گذارد.
رنگ سفید و بژ از رنگ‌های اصلی این نوع دکوراسیون است. از جزئیات معماری سبک روستایی شامل ویژگی هایی مانند سقف های طاقی تزئین شده با تیرهای چوبی یا کف های چوبی است. در حال حاضر طراحی داخلی و دکوراسیون روستایی را با مبلمان و لوازم جانبی مدرن تركیب می كنند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون شبی شیک / Shabby Chic

Shabby chic یک سبک الهام گرفته از وینتج است، اما در مقایسه با سبک های بوهمیان و دیگر سبک ها، با تأکید بر عناصر پر زرق و برق حسی از لوازم آنتیک داشته و بیشتر دارای حس زنانه ، نرم و لطیف است.
مبلمان در دکوراسیون شبی شیک اغلب از نظر ظاهری قدیمی و عتیقه هستند اما با رنگهایی خنثی. پالت های رنگ سبک طراحی داخلی و دکوراسیون شبی شیک شامل سفید، کرم و بژ پاستلی است. چراغ های روشنایی و دیوار آویزها ممکن است بیشتر جنبه تزئینی داشته باشند.
پتینه کاری روی دیوارها، مبلمان، میزها، اکسسوری‌ها، گل‌های خشک شده درون شیشه و فرش‌های پوسیده در این دکور بسیار دیده می‌شود و جنبه زنانه طراحی شبی شیک را تقویت میکنند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون هالیوودی / Hollywood Glam

طراحی داخلی به سبک هالیوودی، سبکی است که تمایل دارد لوکس، بیش از حد سطح بالا و مجلل باشد. این سبک طراحی داخلی چشمگیر بوده و مناسب برای صاحب خانه ای است که از جلوه گری و خودنمایی لذت می برد.
طراحی داخلی و دکوراسیون به سبک هالیوود می تواند برخی از ویژگی های سبک نئو کلاسیک و سبک آرت دکو را شامل شود. از جمله استفاده از لوازم مخمل، مبلمان مخمل، تافته و عتیقه جات.
در سبک طراحی دکوراسیون هالیوود، اتاق ها اغلب یک پایه سیاه و سفید داشته و یک انتخاب دقیق از رنگ های قوی در آن ها وجود دارد. نوارهای عریض و الگوهای هندسی،طرح های پیچیده و نقش و نگارهای الهام گرفته شده از آسیا نیز جایگاه خودشان را دارند. پالت های رنگی سبک دکوراسیون هالیوود اغلب بنفش ، قرمز و فیروزه ای پررنگ هستند.

سبک طراحی داخلی و دکوراسیون ساحلی / Coastal

از ویژگی های رایج طراحی داخلی سبک ساحلی می توان به پالت های رنگی روشن با سایه های سرد آبی و سبز اشاره کرد. مبلمان اغلب سفید یا بژ است. می تواند حاوی عناصر چوبی باشد و لوازم جانبی اغلب از دریا الهام گرفته شده اند.
در سبک طراحی داخلی و دکوراسیون ساحلی پارچه ها با الگوهای راه راه آبی و سفید، پنجره های بزرگ، مبل های سفید مخمل خواب دار و چوب سفید رنگ نیز موارد رایج سبک ساحلی است. هدف سبک طراحی داخلی ساحلی، ایجاد محیطی آرام و راحت است که از ساحل و اقیانوس الهام گرفته شود.

این مطلب ادامه دارد…

به ندرت می توان فضایی پیدا کرد که تمام نیازهای شخصی و زیبایی شناختی ما را برآورده کند، اما چالش بزرگ این است که سلیقه خودمان را بشناسیم و به اینکه کدام سبک طراحی داخلی و دکوراسیون برای ما مناسب تر است پی ببریم. امیدواریم توضیحات بالا به شما کمک کرده باشد تا تفاوت های ظریف طراحی داخلی و دکوراسیون را بیشتر درک کنید.

همچنین گروه طراحی معماری آس دیزاین با تیمی متشکل از کارشناسان متعهد طراحی داخلی و دکوراسیون، برای شنیدن همه نیازها و خواسته های شما و برای شکل دادن به فضای دلخواهتان مطابق با آنچه شما میخواهید آماده خدمت رسانیست.

جالب بود، ستاره میدم.
4.8 ستاره از تعداد 32 امتیاز

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *