طراحی آشپزخانه و کابینت – آشنایی با اصول کلی و مبانی اولیه

طراحی آشپزخانه و کابینت – آشنایی با اصول کلی و مبانی اولیه

خدمات آس دیزاین ترکیبی از دانش، تجربه و هنر

[TheChamp-Sharing]

هر آنچه راجع به طراحی آشپزخانه و کابینت آشپزخانه باید بدانید

برنامه ریزی برای طراحی آشپزخانه می تواند هیجان انگیز و همچنین گیج کننده باشد. در طراحی داخلی آشپزخانه ما همیشه با سوالاتی مواجه هستیم. مثل، کابینتها و سینک ظرفشویی را باید کجا قرار داد؟ کجا باید نورپردازی کرد؟ بهترین فضا برای ذخیره مواد غذایی کجاست؟ آشپزخانه برای نیازهای خانواده مناسب است یا خیر؟ و … همچنین آشپزخانه شما باید زیبا باشد و حسن سلیقه شما را نشان دهد،. پس بی برو برگرد برای طراحی موفق یک آشپزخانه  و کابینتها باید اصول اولیه آن را بدانیم و قوانین خاصی را رعایت کنیم.

در این مطلب قصد داریم نکات طلایی و مفید طراحی آشپزخانه که کمتر کسی به شما میگوید و هر آنچه راجع به طراحی داخلی آشپزخانه و کابینت آشپزخانه باید بدانید را بیان کنیم. اگر در حال برنامه ریزی برای آشپزخانه جدید خود هستید و نمی دانید از کجا شروع کنید؟ این مطلب مناسب شماست!

اهمیت طراحی آشپزخانه

ما بیشتر اوقات از آشپزخانه استفاده می کنیم. روز شما به احتمال زیاد با یک فنجان چای یا قهوه که در آشپزخانه درست می کنید، شروع و با یک میان وعده یا شام قبل از خواب به پایان میرسد. بارها شنیده ایم که آشپزخانه قلب تپنده خانه است. البته آشپزخانه شامل فعالیت هایی است که میتواند طاقت فرسا و خطرناک باشد. درصد زیادی از بودجه طراحی داخلی ساختمان صرف طراحی داخلی آشپزخانه و کابینت آن میشود. بنابراین مهم است که چیدمانی کاربردی داشته باشد. و بتواند منظری مناسب و زیبا در طراحی فضای داخلی ایجاد کند.

اگر به هر دلیلی، مثل خرید و یا ساخت یک خانه جدید یا بازسازی، تصمیم به طراحی آشپزخانه و کابینت آن گرفته اید. برنامه ریزی و طراحی برای چیدمان آشپزخانه جدید وظیفه یک طراح داخلی آشپزخانه با تجربه میباشد. متاسفانه در بازار افرادی که صرفا با نرم افزار های طراحی آشپزخانه یک تصویر با رنگ و لعاب جذاب و زرق و برق های کامپیوتری تولید میکنند، خود را طراح معرفی میکنند. ولی به خاطر داشته باشید که اصول طراحی فقط ظاهر زیبا نیست. بلکه کاربری فضا و استاندارد های مربوط به آن در الویت قرار دارد.

به همین دلیل، در هنگام طراحی آشپزخانه بر خلاف هر مکان دیگری، باید به جزئیات زیادی توجه کرد. شما لیاقت این را دارید که هر روز در قلب خانه خود در مکانی زیبا، راحت و کاربردی به سر ببرید. مکانی که میتواند با یک طراحی مناسب، نمونه ای درخشان از سبک دلخواهتان شود.

کابینت های آشپزخانه سنگ بنای سبک آشپزخانه شما هستند

توضیح تصویر: آشپزخانه پروژه مسکونی فارسان

اصول طراحی آشپزخانه

به نظر من، جدای از بحث تنوع طلبی از لحاظ عملکرد، یک آشپزخانه با کیفیت باید 20 سال یا بیشتر دوام داشته باشد. کلید ایجاد یک آشپزخانه با ساختار کاربردی و منظم، برنامه ریزی فضا، انتخاب مکان مناسب کابینتها و خرید لوازم اساسی است. یک آشپزخانه اگر درست طراحی شود، امکان انجام کارهای مکرر را در بلند مدت با خیالی راحت فراهم  می کند.

حتما خودتان یا دوستانتان چنین تجربه ای را داشتید که در یک فضا با تمام زیبایی، احساس آرامش و رفاه نمیکنید. این خیلی ساده هست، علت عدم رعایت اصول و ابعاد استاندارد فضا می باشد. در حالیکه در مورد آشپزخانه جزئیات این اصول و استاندارد ها بیشتر و حساستر است.

با این مقدمه، آگاهی از یک سری اصول و قواعد در طراحی آشپزخانه میتواند به شما برای درک بهتر چیدمان وسایل و دکوراسیون کمک کند. حتی می توانید نظر و سلیقه خود را نیز هنگام طراحی اعمال کنید. شاید اگر کمی دقت کنید ایراد طرح های مبتدی و ناشیانه را متوجه بشوید. در ایجاد یک فضای کاربردی، هر میلی‌متر اهمیت دارد. برخی از معیارهای اولیه وجود دارد که باید مطمئن شوید که در فرآیند طراحی در نظر گرفته شده باشد.

نکته مهم

همیشه در ساخت یک ساختمان، طراحی آشپزخانه باید قبل از طراحی تأسیسات مکانیکی و برقی انجام شود. تمام عناصر موجود در آشپزخانه تعیین کننده تاسیسات مکانیکی و برقی مورد نیاز در آشپزخانه میباشند.

به همین دلیل بعد از طراحی داخلی آشپزخانه، لوله کشی و سیم کشی برق و تاسیسات، بر طبق طراحی آشپزخانه انجام میشود. یکی از مشکلات رایج در پروژه های ساختمانی و بازسازی، این است که محل عناصر مهم آشپزخانه توسط برقکار و لوله کش در هنگام ساخت و اجرا پیش بینی میشود. این مسئله میتواند کل طرح آشپزخانه را نابود کرده و پروژه شما را با مشکلات ریز و درشت درگیر کند.

طراحی آشپزخانه کاربردی

آشپزخانه شما چه کوچک و تنگ باشد و چه بزرگ و جادار، با یک چیدمان هوشمندانه میتواند به شما برای استفاده بیشتر از فضا کمک کرده و تفاوت بزرگی در کاربری آن ایجاد کند. در طراحی آشپزخانه، “چیدمان” چیزی فراتر از قرار دادن لوازم و کابینتها است. توجه به ارگونومی آشپزخانه نقش مهمی دارد.

به عنوان یک طراح داخلی رازی را با شما در میان میگذارم. در طراحی داخلی آشپزخانه یا هر فضایی مهم نیست که کابینت ها و وسایل شیک شما چقدر زیبا یا گران باشد، اگر نتوانید به راحتی در آشپزخانه خود حرکت کنید همه آنها بی فایده است. برای ایجاد یک چیدمان صحیح و هوشمندانه در آشپزخانه، احتمالا واژه ” مثلث کار ” را شنیده اید؟ اگر نه، بیایید بیشتر در موردش بدانیم.

توضیح: ارگونومی علم طراحی محیط، متناسب با افرادی است که از آن استفاده می کنند.

مثلث کار آشپزخانه، ماجرا چیست؟

مثلث کار آشپزخانه مفهومی است که برای تعیین انواع مختلف چیدمان در طراحی داخلی آشپزخانه استفاده می شود. که هم از نظر زیبایی و هم کاربری، کارآمد باشد. به زبان ساده، برنامه ریزی فضا برای کاربردی کردن یک آشپزخانه به ” مثلث کار ” معروف شده است. امروزه که آشپزخانه ها به غیر از آشپزی به فضای غذاخوری و محلی اجتماعی و لباسشویی تبدیل شده اند توجه به اصل مثلث کار بسیار لازم و مفید است. 
وظیفه مثلث کار مشخص کردن جایگاه و نحوه ارتباط میان 3 عنصر مهم در آشپزخانه شامل: سینک ظرفشویی، اجاق گاز و یخچال می باشد. هدف اصلی این است که این سه عنصر، که توسط خطوط خیالی به هم متصل شده اند، در ارتباطی صحیح با هم و در نزدیکی یکدیگر قرار بگیرند (البته نه خیلی نزدیک). مثلا اضلاع کوچک این مثلث بسته به فضای موجود چیزی در حدود 1.50 متر تا 2.70 میتواند مناسب باشد.

در تصویر پائین مثلث کار، در طراحی انواع آشپزخانه نمایش داده شده.

انواع چیدمان مثلث کار در آشپزخانه

ایجاد مثلث کار صحیح در آشپزخانه راندمان فضا را افزایش داده و باعث میشود کمتر خسته شوید. همچنین به حداقل رساندن ترافیک و برخورد افراد در داخل آشپزخانه کمک می کند. رعایت این نکات ریز در اصول طراحی آشپزخانه باعث می شود شما و بقیه افراد در فضاهای مختلف آشپزخانه بتوانید به راحتی کار کنید و تداخلی در انجام امور ایجاد نشود. این جزئیات شاید به چشم نیایند اما در نتیجه کار بسیار تاثیر گذار است.

آشپزخانه را چطور چیدمان کنیم؟

از مزایای طراحی داخلی آشپزخانه های امروزی، داشتن زون های کاری متفاوت و دسترسی به مناطق جداگانه برای پخت و پز، تهیه غذا، ذخیره کردن، شستشو و … است. که مکان قرارگیری هر کدام و نحوه طراحی آن فضا باید مورد توجه قرار گیرد. چندین ایده در طراحی آشپزخانه وجود دارد که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از آنها به محدودیت فضای شما یا مکان دیوارها، در و پنجره ها بستگی دارد. متداول ترین انواع چیدمان آنها بر اساس نقشه داخلیتان شامل موارد زیر است:

  • طراحی آشپزخانه تک جداره یا خطی
  • طراحی آشپزخانه گالی یا راهرویی با دو خط موازی
  • طراحی آشپزخانه به شکل L
  • طراحی آشپزخانه به شکل U
  • طراحی آشپزخانه به شکل L یا خطی با جزیره
  • طراحی آشپزخانه به شکل U یا به شکل L با شبه جزیره

تصویر پائین زون بندی مناطق کاری را در طراحی انواع آشپزخانه نشان میدهد.

ترکیب چیدمان کابینت ها

تجربه ای متفاوت در طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی بصورت واقعیت مجازی و ارائه نمای 360 درجه
مشاوره رایگان

طراحی آشپزخانه مخفی یا مطبخ

همانطور که میبینید تمام گزینه هایی که اشاره کردیم، دارای طراحی اوپن (Open) یا باز میباشند. در گذشته سبک زندگی به گونه ای بود که عموما آشپزخانه در یک فضای بسته و تقریبا جداگانه طراحی میشد. در طرح های امروزی در صورتیکه فضای کافی موجود باشد آشپزخانه ها را در معمولا در طراحی می کنند. معمولا یک بخش باز و یک بخش بسته. البته بخش بسته را با اسامی زیادی نامگذاری می کنند. مثل: آشپزخانه مخفی، آشپزخانه دوم، مطبخ، آشپزخانه کثیف، آشپزخانه خصوصی و …

بزودی در مطلبی جداگانه درباره طراحی داخلی آشپزخانه مخفی بیشتر صحبت میکنم.

بعد از اینکه با توجه به نکات بالا طرح کلی آشپزخانه و محل قرارگیری لوازم و مناطق کاری تعیین شد به مرحله انتخاب سبک کابینت آشپزخانه میرسیم. نا گفته نماند که در برخی از ساختمان ها بعلت محدودیت های فضایی امکان انتخاب همه حالت های بالا نیست.

ایجاد تم و سبک در طراحی آشپزخانه

حالا که به چیدمان آشپزخانه رسیدید، باید سبک آن را مشخص کنید. شاید به نظرتان عجیب بیاید. اما یکی از بهترین راه ها برای شناخت سبک و سلیقه شما انتخاب یک درب کابینت است.

دربها شاید بیشترین تأثیر را در استایل کلی آشپزخانه داشته باشند. چون ایجاد سبک بروی قاب کابینتها و بیشتر روی درب کابینت اعمال میشود. آنها نمای قابل رویت کابینت شما را تشکیل می دهند. پس برای ایجاد سبک مورد نظرتان، انتخاب دقیق در مورد طرح درب کابینت بسیار مهم است.
اگر بدانید چه نوع طرح دربی را دوست دارید، احتمالاً یک سبک وجود دارد که برای شما جذاب است. و اینجاست که سبک طراحی داخلی آشپزخانه شما تعیین می شود. استایل مورد علاقه شما ممکن است کلاسیک، مدرن، سبک مینیمال و یا انواع دیگر باشد.

چند سبک متفاوت طراحی آشپزخانه

برخی از رایجترین طرح های محبوب درب کابینت

  • Flat Panel: یا صفحه صاف، این دربها ساده و بدون قاب هستند. ظاهری مثل یک قطعه چوب جامد یک تکه دارند. اما اگر از جنس چوب طبیعی باشند، در واقع از چند تکه به هم متصل شده اند. تا از تاب خوردگی درب جلوگیری کنند. پنلهای صاف ام دی اف هم از این دسته هستند. این درب ها سبک مدرنی دارند و به راحتی نمایی یکدست را ایجاد میکند.
  • Shaker: دربهای سبک شیکر، شامل یک قاب ساده برجسته با یک صفحه تخت فرو رفته است. درهای مدل شیکر به دلیل خطوط تمیز و ظاهر کلاسیک، مورد توجه بسیاری از سبک های طراحی قرار می گیرند.
  • Raised-panel: درب های برجسته. که دارای قاب های متعدد با تراشهای مختلف می باشند.
  • Beaded: دربهای به اصطلاح ابزار خورده و شیار دار که بیشتر در سبک سنتی و کلاسیک استفاده میشوند.
  • Cathedral: دربهایی که طرح قوس و آرک روی خود دارند که به سبک کلیسای جامع معروف هستند. هم بصورت ساده و هم با قابهای زیاد و تراش های متنوع اجرا می شوند.
  • Mullion: دربهای شیشه خور دکوری از این دسته هستند. البته از این مدل درب برای کل آشپزخانه استفاده نمیشود. معمولا در قسمتهایی برای نمایش کارهای دکوری و هنری (مانند ویترین ها) استفاده می شوند. این سری درب ها هم در آشپزخانه های سبک مدرن و هم کلاسیک کاربرد دارند.
طرح های مرسوم دربهای کابینت

این توضیح مختصری از سبک ها و طرحهای مختلف درب کابینت است، که مطالعه کردید.

کابینت آشپزخانه این کمدهای جذاب!

کابینت آشپزخانه از آن چیزهایی است که هیچ کس تا وقتی تغییرش نداده، متوجه تاثیرش در دکوراسیون خانه نمی‌شود. دکوراسیون آشپزخانه صرف نظر از نگاه کاربردی آن و فضا سازی، تاثیر بسزایی در دکوراسیون منزل شما دارد. آنها به خانه زیبایی، جذابیت و روح می بخشند و به ارزش و اعتبار ملک می افزایند.

طراحی آشپزخانه سبک معاصر-رنگ های گرم

واژه کابینت بر گرفته از یک لغت فرانسوی است، که به معنای یک نوع انبار مخفی به کار میرفته. در اصل مشابه همان گنجه های ایرانی خودمان هستند که تاثیر بسیاری در پوشش دهی ظروف آشپزخانه و لوازم برقی بزرگ دارند. کابینت ها میتوانند از حداقل فضای موجود حداکثر فضای کاربردی را ایجاد نمایند. در کنار اهمیت انتخاب نوع جنس و انواع مصالح به کار رفته، مهم ترین نکته انتخاب ایده طرح کابینت آشپزخانه، توجه به سبک طراحی و نوع دکوراسیون منزل است.
خیلی وقت‌ها انتخاب درست طرح و رنگ برای کابینت آشپزخانه چنان نتیجه دلچسبی دارد که شما را از ایجاد تغییر در بقیه بخش‌های خانه بی‌ نیاز میکند. کابینت ها اغلب با اندازه استاندارد طراحی می شوند تا متناسب با فضای موجود در آشپزخانه و لوازم دیگر باشد. آنها از متریال های مختلفی ساخته میشوند و در انتخاب طرح رویه و رنگ آنها دستتان حسابی باز است.

اندازه های استاندارد در اصول طراحی کابینت آشپزخانه

  • ارتفاع کابینت های زمینی معمولا بین ۷۰ تا ۷۵ سانتی متر است. البته که قسمت پاخور هم به این میزان اضافه می شود. پاخور معمولا ارتفاعی به اندازه ۱۰ تا ۱۸ سانتی را شامل می شود. بنابراین در مجموع ارتفاع کابینت های زمینی 80 الی 93 مناسب میباشد.
  • ارتفاع کابینت های دیواری که در بالا قرار میگیرند، با توجه به متغیر بودن قد افراد تعیین میشود. ولی بطور معمول بین ۵۰ سانتی متر تا ۹۰ سانتی متر می باشد.
  • ارتفاع کابینتهای عمودی یا ایستاده معمولا بین ۱۸۰ تا ۲۲۰ سانتی متر می باشد. البته این اندازه به ارتفاع کف تا سقف آشپزخانه نیز بستگی دارد.
  • ارتفاع کانتر برای صرف غذا بین ۸۹ تا ۹3 سانتی متر در نظر گرفته می شود که ارتفاع مناسبی برای صرف غذا و یا آماده سازی آن است.
  • ارتفاع مناسب برای میز غذاخوری با صندلی استاندارد 78 الی 85 سانتیمتر 

کدام رنگ در طراحی آشپزخانه زیباتر است؟

در نظر بگیرید که آیا شما یک آشپزخانه سیاه و سفید می خواهید یا آشپزخانه ای با رنگ گرم؟
نکته مهم در استفاده از رنگ، هماهنگی بین رنگ فضای داخلی منزل و وسایل آشپزخانه است. این را هم در نظر داشته باشید که هر سبک طراحی با رنگهای به خصوصی هماهنگ است. استفاده نا به جا از رنگ میتواند کل فضا را نا زیبا کند. به عنوان مثال کابینتی با طرح چوب تیره احساس فضایی سنتی تر و سنگین تر را القاء میکند. در حالیکه درب های با رنگ پولیشی سفید یا رنگهای خنثی به مراتب بیشتر مناسب سبک معاصر هستند.

انتخاب متریال و جنس کابینت آشپزخانه

با توجه به بودجه و سلیقه و سبک آشپزخانه تان میتوانید از انواع مصالح متداول شامل ام دی اف، ممبران، چوب و فلز استفاده کنید.

تنوع مصالح و متریال

صفحات رویه کابینت

امروزه تنوع زیادی برای جنس رویه کابینت ها موجود است. بسته به طراحی آشپرخانه و منزل، میتوان از سنگ طبیعی مرمر و گرانیت، رزین اکریلیکها مانند کورین، سنگ های مصنوعی مانند کوارتز، صفحات سرامیکی، یا مصالح دیگر مثل بتن، چوب، شیشه، استیل و … استفاده کرد. البته انتخاب هر کدام به بودجه ای که میخواهید هزینه کنید و سبک و سلیقه تان بر میگردد.

انتخاب صفحه رویه کابینت

انتخاب کف پوش مناسب آشپزخانه

پس از تصمیم گیری در مورد چیدمان آشپزخانه و طراحی کابینت، زمان انتخاب متریالهای مورد استفاده در کف آشپزخانه است. کفپوش ها می توانند از جنس چوب، پارکت، کاشی و سرامیک، سنگ و … باشد. که با توجه به بودجه و سبک انتخابی طراحی آشپزخانه میتوانید انتخاب متفاوتی داشته باشید. توجه به مشخصه ضد آب بودن، دوام و طول عمر و سهولت در پاکسازی را حتما باید مد نظر قرار داد.

طراحی داخلی آشپزخانه و انتخاب کفپوش

لوازم کاربردی آشپزخانه

هر آشپزخانه به اجاق گاز، فر، سینک ظرفشویی و یخچال نیاز دارد. فراتر از آن، وسایل اضافی دیگر مانند ماشین ظرفشویی و مایکروویو امروزه مطلوب و مورد استفاده هستند. موارد اضافی لوکس دیگر میتواند شامل یک سطل زباله توکار، و حتی یک قهوه ساز توکار باشد. خرید لوازم خانگی مرسوم آشپزخانه نسبت به مد روز و علاقه شخصیتان متفاوت است. اگر قرار است هر کدام از این وسایل را در آشپزخانه قرار دهید باید در مرحله طراحی آشپزخانه جانمایی آنها مشخص شود. پس بهتر است قبل از طراحی، یک لیست از تمام مواردی که نیاز دارید تهیه کنید.

روشنایی در آشپزخانه

نور پردازی مناسب در طراحی داخلی آشپزخانه ضروری است. آشپزخانه مفید نیاز به نور کافی دارد و چه بهتر اینکه که بتواند از نور طبیعی استفاده کند. سیستم روشنایی آشپزخانه باید حداقل دارای دو مدل نور باشد:
1- نور شفاف و روشن و بدون سایه برای پخت و پز.
2- نور اتمسفر برای ایجاد یک محیط آرامش بخش.

انواع روشنایی در آشپزخانه

بهتر است روشنایی آشپزخانه با انوع مختلف نور ترکیب و ایجاد شود که میتوان به چند مورد از نورهای زیر اشاره کرد:

روشنایی توکار: این روشنایی شامل نور بالای ظرفشویی یا نقاطی روی کابینت است. اصولاً هر جا ایستگاه کاری وجود داشته باشد، باید روشنایی مخصوص عملکرد آن فضا وجود داشته باشد.

روشنایی محیطی: این روشنایی نوری است که به کل فضای آشپزخانه درخشش و گرما می بخشد. این نوع روشنایی باید در بالای کابینت ها یا زیر آن باشد. استفاده از روشنایی “خطی” راهی آسان برای دستیابی به این شکل است.

نور کانونی موضعی: یک نور گرم دلپذیر برای ویژگی های خاص فضای آشپزخانه. مانند مجموعه دکوریها و چینیها یا کارهای هنری که در ویترین های آشپزخانه به نمایش می گذاریم. یا برای روشن کردن فضایی که یک نقطه کانونیست مثل میز جزیره و …

یک طراح داخلی میتواند با در نظر گرفتن محدودیتها و امکانات فضایی شما، بهترین طراحی نورپردازی برای آشپزخانه را ارائه دهد. در تصاویر زیر کاربرد نور در طراحی داخلی آشپزخانه مشاهده میشود.

طراحی داخلی آشپزخانه و نورپردازی

تهویه در طراحی آشپزخانه

یک نکته مهم دیگر در طراحی آشپزخانه اصولی و کاربردی ایجاد تهویه مناسب است. چرا که مساله اصلی این فضا پخش دود و بوی پخت و پز است. پس باید دارای سیستم تهویه ای باشد که بوی داخل خانه را به بیرون بکشد. یک سیستم تهویه اختصاصی، برای ایمنی و کیفیت هوا، مثل هود و هواکش در آشپزخانه بسیار ضروریست. همچنین میتوان با افزودن پنجره ها در نقاط کلیدی از تهویه مناسب اطمینان حاصل کرد.

با دانستن همه این نکات به نظر شما برای آشپزخانه، این مکان بسیار مهم، طراحی و مشاوره نیاز نیست؟

جمع بندی

اکثر افراد به دنبال طراحی های بدیع، زیبا، منحصر به فرد و با سبکی خاص در آشپزخانه خود هستند. طراحی و ساخت یک آشپزخانه حرفه ای هم از جانب طراح داخلی و هم خودتان نیاز به توجه زیادی به جزئیات دارد. چیزی بیشتر از جزئیات کابینت ها و میزهای پیشخوان آشپزخانه. در نهایت برای داشتن یک آشپزخانه زیبا، لوکس و اصولی، احتیاج به مطالعه، برنامه ریزی و طراحی اصولی دارید. این مساله همانجایی است که دکوراسیون آشپزخانه می تواند به راحتی چهره آشپزخانه شما را زیبا یا نابود کند. برای دستیابی به بهترین نتیجه، طراحان سعی می کنند خلاقیت، نوآوری، اشتیاق، آرزوها و ایده های جدید را با هم ترکیب کنند. و فضایی ایجاد کنند که همه از آن لذت ببرند. 

تیم طراحی آس دیزاین با توجه به ابعاد فضای آشپزخانه، دکوراسیون منزل و سلایق رنگی شما، ایده های خاص، متفاوت، جذاب و کاربردی مخصوص شما را ارائه می دهد. ایجاد آشپزخانه رویایی شما روند ساده ای نیست. ما در تحقق این رویا همراهتان است. حتما ایده ها و خواسته هایتان از آشپزخانه رویایی و مطلوبتان را با ما در میان بگذارید. ما راه ارتباطی بین خواسته های شما و نتیجه دلخواهتان هستیم.

نویسنده:

با ما فضای دلخواهتان را با خلاقیت خود طراحی کنید

از ایده ها، سلایق، معیار ها و خواسته هایتان برای ما بنویسید، ما با تجربه، مهارت، دانش فنی و هنر معماری بهترین ها را برایتان فراهم میکنیم.

امتیازدهی و ثبت دیدگاه

اشتراک گذاری:

[TheChamp-Sharing]
جالب بود، ستاره میدم.
4.8 ستاره از تعداد 62 امتیاز

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *